Finissage – Søndag i Pasvikdalen – Programoversikt

Søndag (27.02)
15:00 - 19:00
Utnes, Svanvik
Gratis (krever ikke påmelding)
Local with Social Distance

Finissage – Søndag i Pasvikdalen – Programoversikt

Barents Spektakel 2022 Finissage – avslutningsarrangement, finner sted søndag 27. februar i Pasvikdalen! Med to musikalske og kunstneriske innslag utendørs på Utnes, og et program på NIBIO Svanhovd, tar årets festivalavslutning form som en innholdsrik søndag i Pasvik! Passer for alle!

Her følger søndagens program i Pasvik:

14.00: APPELLER OG FAKKELTOG // Oppmøte ved Svanvik kirke
Her blir det appeller før felles vandring med fakler ned til Utnes

15.00: KONSERT MED EMIL KÁRLSEN // UTNES (utendørs)

Den samiske kunstneren og musikeren er vokalist i bandet Resirukulert og gjester i år Barents Spektakel! Alt ligger rette for en spesiell opplevelse: intimkonsert med Emil Kárlsen ved bålplassen på Utnes, Svanvik, omgitt av den fantastiske naturen i Pasvik!

15.30 TWO SIDES OF THE RIVER // UTNES (utendørs)

De to lydkunstnerne Tine Surel Lange og Pavlo Grazhdansky presenterer Two Sides of the River, et prosjekt som spinner rundt ideer om forbindelser, lytting og brobygging over store avstander. Fra hver sin side av Pasvikelva; i Utnes og i Nikel, vil kunstnerne ta i bruk svært høye lydkilder som kan høres av publikum på begge sider av den norsk-russiske grensa. En bokstavelig talt grensekryssende framføring!

16.00 – 19.00: UTSTILLING & MIDDAG  // NIBIO SVANHOVD

Vår samarbeidspartner NIBIO Svanhovd åpner dørene til forskningssenteret sitt med åpen utstilling og en middagsmeny i restauranten.

17.30 FOREDRAG // NIBIO SVANHOVD

«To land – én grense – én natur», Snorre B. Hagen gir et innblikk i det norsk-russisk miljøvernsamarbeidet.

Alle arrangementene er gratis, foruten middagsbuffet på NIBIO Svanhovd fra kl.16.00. For bordbestilling, vennligst ring 464 13 600 eller send e-post: svanhovd@nibio.no

Velkommen til Barents Spektakel Finissage!